Activiteiten

Wat valt er nog meer te beleven

Sinds kort is er een asfaltweg vanaf Marloth park naar de ingang Crocodile Bridge, de toegangspoort van het Krugerpark, waardoor de reistijd is verkort tot een tripje van een kwartier. Je rijdt tussen bananen- en suikerrietplantages. In Leeus Villa ligt uitgebreide info over o.a. de openingstijden van ‘s werelds mooiste en bekendste grensoverschrijdend park.

Om een goed beeld te krijgen van de diversiteit van de omgeving is het aan te raden de panoramaroute te rijden, met onder andere de ‘drie rondavels’, ‘God’s window’ en de ‘Blyde river canyon’. Het begint bij Lydenburg en eindigt bij het mooie Hazyview. De route staat ook uitgebreid weergegeven in de infomap.

walvishaai

Als je zin hebt in een dagje zon, zee en strand, dan ligt Mozambique om de hoek. Bij Komatipoort kun je gemakkelijk de grens over. De hele weg naar Maputo is geasfalteerd en rijdt gemakkelijk. Binnen 1 à 1,5 uur kun je op het strand liggen. Voor de avonturiers is er uiteraard ook een 4×4 track.

Vlakbij uw selfcatering villa ligt Phamula Kruger. Zij verzorgen o.a. safari’s door Kruger NP, dagtripjes naar Maputo, een georganiseerde tour langs de Panorama route, chimpanzee Eden en… heerlijke spa behandelingen.
Als je geen zin hebt om je eigen braai aan te steken, dan kan je terecht in het heerlijke restaurant van Phamula Kruger. Hier heerst een gezellige lodge sfeer.

In uw vakantiehuis ligt nog meer aanvullende info met betrekking tot activiteiten in de omgeving, zoals b.v. safari vanop olifantenrug, wilde dierenopvang, begeleide bush wandelingen, vlieg over de bush aan een kabelbaan, olifantenopvang.