Leeus Villa

De indeling van de villa

De keuken, waar je binnenkomt,  is volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, oven, de onmisbare koelkast en diepvries.  Maar het is natuurlijk veel leuker om je eigen Afrikaanse braai (bbq) te gebruiken. Buiten op het terras staat een braaiplekkie, waar je heerlijk je stukje vlees kunt braaien. En dit wordt extra bijzonder door de ervaring van de safari in eigen achtertuin.

Vanuit de keuken loop je meteen door naar de huiskamer, die door de grote glazen achterwand met schuifdeuren een enorm uitzicht biedt op de bush.

Beneden zijn 2 ruime  2-persoonsslaapkamers met queensize bed,  airco en ieder een ensuite badkamer met bad, douche en eigen toilet. De 2 slaapkamers op de begane grond kijken uit over het eigen zwembad, terras en de natuur.

Boven is er de master bedroom, uiteraard met airco. Er staat een kingsize bed en er is een ensuite badkamer, met bad, douche en toilet. Het aangrenzende sundowner deck biedt een fantastisch uitzicht over de bush en in de verte het Kruger Nationaal Park.  Dankzij het comfortabele zitje, is het een heerlijk plekje om tijdens de zonsondergang van een drankje en de omgeving te genieten. Hoor de geluiden om je heen en zie de wilde dieren voorbij scharrelen. Regelmatig hoor je in de avond leeuwen in het Kruger NP brullen. Fantastische omlijsting van een mooi verblijf.

Ietsje verderop staat het bewakershuis van Lloyd. Hij zal je de eerste dag in Leeus Villa welkom heten en wegwijs maken. Hij kan je ook in contact brengen met rangers die safari’s verzorgen in Kruger NP of Lionspruit.

Sinds kort is er ook gratis Wifi in de villa. Hierdoor ben je bereikbaar als je wilt en kun je met meerdere apparaten, zoals smartphones, ipads en laptops tegelijk gebruik maken van het netwerk.

Klik hier voor meer foto’s van de villa.